24 March 2008

UMNO Biadap!!

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum wbt...

Kat bawah ni aku letakkan gambar dari TV3 malam td menerusi Buletin Utama dan dari ntv7. Aku juga sertakan link ke poster UMNO BIADAB yang disediakan menerusi kroni-kroni TKO. Klik UMNO BIADAB untuk muat turun poster.


Anda nilailah bagaimana puak-puak ini bukan sahaja biadap, malah aku suka katakan mereka ini memang celaka dan menderhaka kepada Tuanku Sultan! Sudahlah Deris, usahlah cuba berlagak tidak kisah dan sebagainya. Jika benar Deris tidak menyuruh puak-puak yang biadab dan celaka itu berhimpun, arahkan dan keluarkan statement yang dia LARANG puak-puak itu dari bertindak begitu pula.

Apapun, bukan pelik jika ini sikap Deris. Siapa tak kenal Deris tu...

7 comments:

Abd Kadir said...

Nampak sangat Deris ni nok Jawatan MB dulu Kato Qada'dan Qadar mulut lembik .Go to Hell with you Deris orang Ganu dah kenal mu dengan Masjid Kristal dan Monsoon Cup dan Patrik Lim nya . Heee Hee padang muko

Anonymous said...

natang sungguh puok-puok nih..bak pe biadap ngan Tuanku ..Dok pernah lagi umat melayu berani mcm nie ngata ke Sultan..UMNO satu-satunya MELAYU yg biadap..Base NATANG payoh nok ngajor..

Garden said...

Rakyat T'ganu,

Nampaknya gendang perang telah dipalu, Baginda Sultan telah diderhakai.

Jangan hilang 'cool', bergerak dan bertindak secara bijak, saya tahu Baginda Sultan memang ada taktik untuk mengajar kebiadapan juak UMNO itu. Apa-apa pun syabas, anda semua adalah antara benteng yang menentukan esok terkuburnya BN di Terengganu. Sekiranya Pak Lah masih lagi degil, dia pun akan merasa tsunami kecil di Terengganu. Kita tunggu dan lihat...

Anonymous said...

babi ngoh puok2 ning ngato gitu jah ko sultang nk mapuh dh sek mu nih bodo hangit

Anonymous said...

Tuanku, adalah mizan keadilan
payung hemah kebijaksanaan
titah tuanku penuh pertimbangan
enggan bukan tiada beralasan

Tuanku, adalah mizan keamanan
neraca ilmu kesejahteraan
tindak tuanku menampung keselamatan
bening wajah membendung kebajikan

Beginilah rakyat menjunjung adab
keluar barisan masuk bulatan
tuanku duduk dalam pusaran
tiada kami kenal derhaka
tuanku di tengah kami menjaga

Tuanku, meniti rapi tareqat ulama
leluhur tuanku perintis kesufian
nama tuanku kemuliaan imam
kasih tuanku harapan baharu
sepenuh hati menjunjung tuanku

Sepenuh hati menjunjung tuanku.

tengkujoh said...

memang celaka puok-puok ning. base dok reti nok hormat org. Inilah puok2 umno, memang celaka gile ke pangkat, gile ke harte n abis harte2 n duit minyok rakyat disapunye dengan name pembangunan. Sudoh2 lah ingat ke mati skit. Dunia bole lah akhirat skit g mung tanggung lah, aku tuntut hok2 aku nanti kat akhirat

Anonymous said...

maksud T.G nik aziz orang utan dalam umno tak tahu nak menghormati raja, melanggar undang-undang dan penolakkan hukum hakam dalam agama memang betul2 binatang bertopengkan manusia

 

Great Morning ©  Copyright by a m d a n g 8 1 | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks