01 January 2000

Kongsi Link

"Salam, harap tuan blog dapat link kan blog saya"

Entah sudah berapa kali pesanan itu muncul di shoutbox saya. Rasanya bukan di blog ini sahaja. Di mana-mana shoutbox juga. Bukan tidak sudi, tetapi...(anda fikir dan jawab sendiri)

Anda mahu blog anda dilinkkan di sini?? Pastikan anda terlebih dahulu memautkan blog ini pada blog anda. Kemudian, tinggalkan alamat blog anda pada ruangan komen. Tiada sebarang syarat, asalkan blog anda OK dan tidak terlalu teruk. Saya akan cuba sedaya upaya untuk memastikan blog anda dipautkan di sini secepat mungkin.

Salam Ukhwah.


Senarai Blog

B

C
D

E

G

J

L

N
O
P

Q
R

S
T

U
V

W
X

Y
Z

18 comments:

amdang81 said...

Percubaan...

narumi hayashida said...

narumihayashida.blogspot.com

Kembara Jr, said...

saya dah lama linkkan blog sahabat dalam blog saya. Harap sudi sahabat linkkan blog saya dlm blog sahabat

amdang81 said...

Kembara@jr, sudah dimasukkan

Niza said...

salam,
saya dan cik abe nak join jugak
Bingkisan Naluri.. http://nizarazi.blogspot.com
Cucu Tok Ayoh http://fakhurazhi.blogspot.com
tQ

amdang81 said...

salam Niza,

Blog kalian berdua sudah saya link kan. Terima kasih kerana tetap sudi singgah di sini walaupun sudah agak berdebu... Semoga ukhwah yang ada tetap terjalin. InsyaAllah. Kim Salam kat Rozi. ;)

Lautdalam said...

assalamualaikum....

http://laut-dalam.blogspot.com
http://palestinethebest.blogspot.com

mizkuyt said...

slm wbt...

http://mizkuyt.blogspot.com

tq saudara

AlmariKosong said...

salam persaudaraan...
bantu hamba promote blog...terima kasih tuan...
www.almarikosong.blogspot.com

ppdj said...

salam Zaidan..
tolong links pemuda jabi punya ni..
Http;//rentakpemuda.blogspot.com

elzehra-eknowledgebay said...

Salam, boleh berkongsi blog dalam usaha dakwah kita...

.::: Princess MOMOY :::. said...

Saya blogger baru minta tunjuk ajar.


http://princess-momoy.blogspot.com/

al-brangi Online said...

salam ukhwah ya akhi,

saling bertukar pandangan melalui blog.

http://al-brangi.blogspot.com

ustaz CS said...

assalamualaikum...
minta tolong sahabat link kan blog ini...
http://lagenda-cinta.blogspot.com/
terima kasih...
blog saudara telah pun di link kan..

JaH kHadiJaH said...

assalamualaikum...baru berjinak2 ngan blog..so sudi2 la link ngan sy ye..:-)

ibnuibrahim said...

salam perkenalan.
nama http://abuaiman786.blogspot.com/

BANIHASYIM-QURAISY MQTK said...

http://mqtkmalaysia.blogspot.com

hijabul crewz said...

insyaAllah, kita exchange yer..=)

http://hijabulcrewz.blogspot.com/

 

Great Morning ©  Copyright by a m d a n g 8 1 | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks