27 March 2008

Daulat Tuanku: Gelombang Kuning

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum wbt...

Bila melihat berita tentang Mampat membuat laporan polis, aku membuat sedikit carian. Akhirnya jumpa ini http://mampat.blogspot.com. Hairannya kenapa blog Mampat itu tidak diberi liputan dan sebaran tentang kewujudannya secara meluas. Maybe kerana ianya masih baru, atau kekurangan jentera.

Apa yang aku nak kongsi adalah kempen Riben Kuning yang dikatakan mahu dilancarkan pada petang ini. Bagus juga walaupun sudah ada arahan tidak rasmi tentang pemasangannya di SMS dan juga beberapa laman blog secara individu. Di bawah ini aku copy header blog Mampat yang aku kira menarik untuk kongsi di sini.

Ok, nak g office lak. Ops lupa nak bagitau yang aku dah pasang riben kuning. Hehehehe. Wassalam.


2 comments:

adi said...

salam medang.. aku dah buat banner kat blog.. heheh..

orang johor lama said...

sahabat,

bagus blog awak. boleh dapat banyak maklumat terkini. update selalu. keep up.

kesempatan tu nak mintak tolong hebahkan blog yg baru saya buat pasa wpi untuk sedarkan orang ramai khususnya org johor pasal wpi. rata2 org ramai tak tau apa kesan wpi kepada negara dan tanahair kita. saya tak tau cara lain lagi nak bagi kesedaran kat org ramai ni. terima kasih.

http://wilayahpembangunaniskandar.wordpress.com/

 

Great Morning ©  Copyright by a m d a n g 8 1 | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks