01 March 2007

Akhirnya...

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum wbt...

Aritu saje la test hantar email pembaca kepada harakahdaily.net. Dah lama hantar, semalam baru nampak 'diterima'. Artikel tu sama je ngan apa yang aku letak kat blog ni. Cuma terpaksa aku susun ayat yang agak skema skit. Sesuatu yang aku susah nak buat. Hehehe.

klik

Semalam aku sebut nak tunggu jawapan pak menteri pasal kes seks bebas tu, hari ni DS Rais Yatim sudah mula bersuara. Tengok dalam Roslan SMS punya blog. Aku try cari artikel yang dimaksudkan dalam utusan melayu online, tapi tak jumpa. Besok jugak baru ada kot.

p/s: Saje hilangkan mengantuk jer sambil-sambil buat kerja. :)

0 comments:

 

Great Morning ©  Copyright by a m d a n g 8 1 | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks