12 November 2008

Wajah-wajah Balqis

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum wbt...

Saje nak post imej-imej pengubat rindu kepada Pak Sedara dan Mak Sedara Balqis, mahupun kepada semua sepupu-sepupu Balqis di seluruh dunia. Kepada yang nak ngaku anak sedara pun, aku tak kisah.

Gaya manja ala-ala Gadis Kecil Tudung Merah. Tapi yang ni kuning.

Sukanya dia! Mesti ada yang puji Abi dia sebab pandai layan Balqis. Terima Kasih.

Ini antara gaya terbaru Balqis. Akhir-akhir ni inilah gaya yang biasa dilakukan. Isap ibu jari!!

Gaya apa lak ni?

Muka tak puas hati dengan Umi dia. Lambatnya dapat susu.

Nama saya Balqis. Lawa tak dagu saya? Dagu ni ikut dagu Umi saya.

Inilah gaya yang paling biasa. Zzzzzzzzzzzzzzzz.

Gaya Anak Zirafah? Ini baju yang diberikan oleh Kak Ummi. Topi tu macam besar skit. Tapi cute sangat baju ni. Macam tau-tau je yang Balqis ni tinggi.

5 comments:

. said...

Arghhh...
Comelllllllnya Balqis....
Ni yang rasa nak culik Balqis nih...

Paling kelakar : gambar last
Paling Cute : Gambar Isap Ibu Jari
Tagline Paling Perasan : Abi memuji diri sendiri...

p/s : Apa-apapun, ambe tetap nak ngaku mok sedara...

narumi hayashida said...

nak ambil gambar dia, x kira!

aeman said...

yang tak tahan balqis puji abi tu, ke balqis terdengar or terbau sesuatu dari abi dia kot...

amdang81 said...

Erkk..

Cik Baity, hok ni je la dalam ramai-ramai baby yang boleh dipegang. Sbb tu la nak ambik hok ni. kan? kan? kan?

Narumi, ambik gambar dah je la ek..

Aeman, baby ni kita kena ajar dia puji-puji. Cakap hok baik-baik sokmo depan dia. Barulah dia tak cakap ngarut-ngarut bila besar kekgi. Hehehehhe. So, orang yang dia leh puji tentulah Abi n Umi dia.

Kak Ummi said...

Wahaha!Dah keluar gambar yg ditunggu-tunggu.Nasib baik cepat keluar,kalau tak, kempunan 'mak sedara' sorang lagi ni.Hihihi.

Alamakkkk...memang kena betullah baju zirafah tu dengan Balqis!Puas hati 'mak sedara' tengok.Wahaha!!!

 

Great Morning ©  Copyright by a m d a n g 8 1 | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks